Konsept

Høvding AS har 45 000 m2 næringsareal for utleie i Molde. Vi har i Årødalen og Grandfjæra egne konsept med flere leietakere innenfor samme segment.

Knutepunkt for logistikk i Årødalen

Gammelseterlia i Årødalen er stedet hvor logistikkbedrifter er samlet. Her kommer det store trailere inn fra hele Norge til omlasting. Bedriftene som leier her er for det meste transport-, logistikk- og angrobedrifter.
Grandfjæra

Alt du trenger - her! Ønsker du deg kontorplass rett ved sjøen? Vi har mange fleksible løsninger skreddersydd til ditt behov. Samlet har vi ca 25' m2 kontorer, butikkareal, lager og industriareal å velge mellom. Her får du 'all inclusive' og det lille ekstra!


Nærhet

Lokalene til Grandfjæra ligger midt i Molde sentrum, helt nede ved sjøfronten med utsikt rett mot Moldivene og Moldes fjellpanorama. Her er nærhet til alt av butikker, og byens kafeer er et steinkast unna. Leier du her trenger du ikke bruke bil for å komme deg på jobb, eller for å ta i bruk byens faciliteter i løpet av arbeidsdagen, eller rett etter jobb.

Grandfjæra er stedet å velge hvis du ønsker mye puls og synergi mellom din bedrift og de andre leietakerne. Her er lokaler tilpasset alle, og spesielt for de med høye innovasjonsmål, og for gründer- og oppstartsbedrifter. 

Du kan velge områder tilrettelagt for coworking, hvor du sitter sammen med mange andre. Ønsker du åpne kontorløsninger internt i ditt eget firma, ja så får du det. Vil dere ha egne kontor til alle ansatte, så får dere det også. Fleksibilitet er et stikkord hvis du leier lokaler i Grandfjæra. Alt tilpasses. Du får "Alt du trenger - her!"

Gjennom året er det flere sosiale arrangement hvor alle samles. Det utvikles og tilrettelegges for møteplasser og utvekslingsarenaer der leietakerne kan bidra inn med sin kompetanse og trekke på andre ressurser som er samlet her. Alle leietakerne har ulik kompetanse som sammen skaper synergi og puls.Sjekk ut mer her: grandfjæra.no


Ta kontakt hvis du lurer på noe.